Kasbah Tamadot

Kasbah Tamadot

Gelegen in het hoge Atlasgebergte, ver van de bewoonde wereld, onthult  Kasbah Tamadot zich slechts aan een enkeling die het summum van ontspanning willen ervaren. Van het hartelijke personeel en talrijke activiteiten in en rondom de omgeving tot aan de luxe Berbertenten, buitengewoon smakelijke keuken en hemelse spabehandelingen; superlatieven schieten te kort bij het beschrijven van Kasbah Tamadot.

 

Uw privacy en rust genieten de hoogste prioriteit binnen dit paleis. Hoewel de 27 kamers, suites en tenten, op ruime afstand naast elkaar liggen, zult u onder geen beding kennis nemen van uw buren. Zowel de suites als de Berbertenten zijn uitgerust met de nieuwste gemakken als een complete multimedia center, mini-bar gevuld met topmerken en buitenlucht jacuzzi. Wie meer in contact wil zijn met de omgeving, doet zich goed aan te overnachten in één van de luxe doch traditionele Berbertenten.

 

Kasbah Tamadot is het wonderkind van duizendpoot Sir Richard Branson. Samen met alle personeelsleden heeft hij alles is tot in de puntjes ontworpen om u het beste te bieden op het gebied van luxe, gemak en omgeving.

Faciliteiten

WIFI
Tuin
Airco
TV
Zwembad
Parkeren
Sauna
Room Service
Restaurant
Spa
Jacuzzi
Dakterras
Wisselen buitenlandse valuta

Kamers

Er zijn geen kamers beschikbaar voor de accommodatie.