Sofitel Mogador Golf and Spa Essaouria

Sofitel Mogador Golf and Spa Essaouria

Met wellicht het mooiste uitzicht over de Atlantische oceaan en slechts drie kilometer verwijderd van de medina, is Sofitel Mogador Golf and Spa Essaouria een perfect gelegen blend van hedendaagse design en traditioneel Souri cultuur.

 

Dit hotel is daarnaast met zijn 18-hole golfbaan, een golf-academie en heerlijk klimaat met recht een paradijs voor golfliefhebbers. De door Gary Player ontworpen golfterrein nodigt u om uit om de basis deze sport onder de knie te krijgen of om uw full-swing in alle rust te perfectioneren.

 

Vanuit elke kamer en suite in deze nieuwe uitbreiding van het befaamde Sofitel-keten, kunt u genieten van een overweldigend uitzicht op de golfbaan, zee en de magistrale zonsondergangen. In het interieur van dit hotel is veelvuldig gebruik gemaakt van natuurlijke elementen als steen en hout. Deze twee tijdloze hoofdelementen vormen de basis van een verder contemporain design dat een luxe en verfijning bewerkstelligt van de hoogste plank.

 

Als fijnproever van het leven kunt u uw hart ophalen in het restaurant waar u zult genieten van de zaligste gerechten opgemaakt uit de beste kwaliteit ingrediënten. Hetzelfde geldt voor de vele overheerlijke spa- en schoonheidsbehandelingen die uw verblijf complementeren. 

Faciliteiten

WIFI
Tuin
Airco
TV
Zwembad
Parkeren
Sauna
Room Service
Restaurant
Casino
Spa
Fitnessruimte
Jacuzzi
Dakterras
Vergaderzaal
Lift
Wisselen buitenlandse valuta

Kamers

Er zijn geen kamers beschikbaar voor de accommodatie.