Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die rechtstreeks door ByRocco of door haar distributeurs via onze website, per email of per telefoon worden gecommuniceerd of bevestigd. Door het invoeren van uw persoonlijke gegevens of het gebruiken van onze website voor zowel informatie of reserveringsdoeleinden, erkent u te begrijpen en akkoord te gaan met de hieronder vermelde bepalingen en voorwaarden (inclusief de privacy verklaring). ByRocco behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden ten alle tijden te wijzigen wanneer dat nodig geacht wordt. Het is daarom belangrijk en geadviseerd deze voorwaarden te lezen en te begrijpen bij het gebruik van onze diensten.

Diensten

ByRocco biedt een online reserveringsplatform met alle benodigde informatie om reisproducten zoals hotels, excursies, activiteiten en evenementen te selecteren en te reserveren. Door het maken van een reservering via ons systeem, komt u in een direct (juridisch bindende) contractuele relatie met de leverancier die het product levert. Tijdens deze contractuele relatie treden wij alleen op als tussenpersoon tussen de klant en de organisatie die het product voorziet. Dit betekent dat wij geen enkele contractuele betrokkenheid hebben bij de reserveringen. De informatie op onze website is gebaseerd op de informatie die ons door hotels en andere dienstverleners wordt aangereikt. Hoewel wij proberen deze informatie weer te geven op een zo nauwkeurig mogelijke manier, kunnen wij niet instaan voor de juistheid en / of volledigheid van deze informatie. Elke dienstverlener is te allen tijde verantwoordelijk voor de juistheid, correctheid en volledigheid van de informatie, zoals beschrijvingen, foto's, prijzen en beschikbaarheid. Onze website kan dus niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele onvolledige of onjuiste informatie van de zijde van onze leveranciers.

Reserveringen

Alle reserveringen vinden plaats door middel van een reservering op onze website of door contact per e-mail of telefoon met onze reserveringsagenten. ByRocco fungeert als een intermediair voor de aangeboden producten op haar website. Afhankelijk van de bevestiging van de leverancier en uw betalingsmethode, zal de overeenkomst tussen u en de leverancier bindend zijn op het moment van reservering op de website of per e-mail/telefoon. Wij zullen u altijd automatisch een bevestiging sturen van deze reservering per e-mail binnen 24 uur na de reservering.

In het geval van beschikbaarheid zijn de producten niet bevestigd tot dat de leverancier de reservering valideert. U krijgt vervolgens een confirmatie wanneer de reservering definitief is bevestigd. U blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van een juist e-mailadres aan ons en u bent tevens verantwoordelijk om ByRocco te contacteren als de e-mail bevestiging niet is ontvangen. Indien het geboekte product niet beschikbaar is, zullen wij u een gelijkwaardig alternatief aanbieden waarvoor u vrij bent om te kiezen of u deze accepteert of alsnog u aanbetaling terug wilt ontvangen. De bevestigingsmail zal tegelijkertijd dienen als een voucher voor uw geboekte product(en) en zal over alle noodzakelijke informatie beschikken aangaande de reservering en de leverancier die het product levert. Wij adviseren onze klanten altijd om de informatie te controleren op de bevestigingsmail om te zorgen dat deze informatie correct is. De bevestigingsmail bevat alle nodige informatie over uw directe reservering inclusief de gereserveerde data, geboekt producten, persoonlijke gegevens en het resterend te betalen bedrag. Deze bevestiging zal ook de details van de leverancier van het gereserveerde product tonen. Bij aankomst bij het hotel of andere leverancier bent u verplicht om de bevestigingsmail met een geldige paspoort te tonen.

Betaling

Afhankelijk van of er een aanbetaling is vereist, zal een deel van het totaalbedrag in rekening worden gebracht via een door u geselecteerde betaalmethode op het moment van reservering. Dit gebeurt d.m.v. een beveiligde betaalomgeving waar u kunt kiezen uit een van aangeboden methoden van veilig betalen. Hiervoor accepteren wij verschillende soorten debet-en kredietkaarten zoals Visa, Mastercard, American Express en andere kaarten naast iDeal. Wanneer een aanbetaling word verrekend, wordt dit gebruikt om uw reservering te garanderen. Dit wordt altijd op voorhand duidelijk vermeld op onze website tijdens het reserveringsproces. De aanbetaling wordt in rekening gebracht door ByRocco namens de dienstverlener. Onze website informeert altijd duidelijk over de verschillende betaalmethoden die gebruikt kunnen worden om een reservering te maken. Het resterende bedrag van de reservering inclusief eventuele extra kosten zullen worden betaald in lokale valuta aan de dienstverlener. Wij zijn alleen betrokken bij de betaling van de producten gereserveerd via de ByRocco website. Als er geen aanbetaling wordt berekend door de dienstverlener, dient het gehele bedrag te worden betaald in lokale valuta aan de dienstverlener bij aankomst. Eventuele extra kosten zullen ook moeten worden betaald aan de dienstverlener in lokale valuta. Ten slotte is ByRocco niet verantwoordelijk voor eventuele transactiekosten welke u worden opgelegd door uw bank.

Annuleringsvoorwaarden

Voor alle bevestigde reserveringen van een product uit de collectie van ByRocco bent u onderworpen aan de annuleringsvoorwaarden van de leverancier. Door het maken van een reservering voor een van de producten op de website gaat u akkoord met het annuleringsbeleid van de desbetreffende leverancier. Het annuleringsbeleid van elke leverancier wordt weergegeven op de productpagina's en op de bevestigingsmail. In bepaalde gevallen van speciale tarieven of kortingsacties is er een verscherpt annuleringsbeleid van toepassing. U bent dan ook altijd sterk aanbevolen om zorgvuldig de voorwaarden op onze website te lezen alvorens een reservering te plaatsen. In het geval van een annulering raden wij u aan onze reserveringsafdeling zo snel mogelijk te contacteren. Ons reserveringsmedewerkers zullen dan contact opnemen met onze leverancier om te proberen de kosten te beperken voor het annuleren van uw reservering. Als u wenst de reservering te wijzigen dan kunt u ook contact opnemen met onze reserveringsagenten welke u informeren over de mogelijkheden. In het geval van een annulering zal ByRocco controleren of de aanbetaling in rekening gebracht is als onderdeel van de annuleringskosten. Afhankelijk van het resterende bedrag dat moet worden betaald voor het product dat u heeft geboekt, heeft de leverancier het recht alle relevante boetes of lasten met betrekking tot de annulering rechtstreeks aan u toe te rekenen.

Hoewel onze reserveringsmedewerkers zullen proberen om de sancties in geval van annulering met enig voorbehoud te minimaliseren, zullen alle geschillen die voortvloeien uit een annulering rechtstreeks moeten worden behandeld tussen u en de leverancier. ByRocco kan niet op enige wijze aansprakelijk worden gesteld voor de kosten die de leverancier in rekening brengt voor een annulering. Geen claims kunnen dan ook worden gemaakt door u naar ons toe met betrekking tot sancties of boetes van de leverancier van het desbetreffende product richting u in het geval van een annulering. Alle vorderingen met betrekking tot uw annulering zullen dus direct moeten worden overgemaakt naar de leverancier. In het geval van een annulering, is een verzoek om annulering vereist via een e-mail naar info@byrocco.com Pas na ontvangst van een dergelijk verzoek kunnen wij doorgaan met de annuleringsprocedure. Na de annulering van uw reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail die u informeert over de resterende procedures.