bruiloft

Bruiloft

Uw bruiloft is een dag om nooit te vergeten. Het is een dag waar menig bruidspaar van droomt. Met een team van professionals en een groot netwerk heeft ByRocco alles in huis om als weddingplanner te fungeren in het verwezenlijken van uw droombruiloft.

Tijdens een intakegesprek neemt ByRocco al uw wensen door. Op basis van uw wensen maken wij zorgvuldig een selectie van de meest geschikte trouwlocaties. Dat kan uiteraard door onder onze begeleiding het persoonlijk te bezichtigen of door middel van beeldmateriaal. In ieder geval heeft u genoeg keus uit prachtige riads, luxueuze villa’s en adembenemende natuurgebieden.

Eenmaal de perfecte locatie is uitgekozen is het tijd om uw bruiloft verder te personaliseren. Om uw droombruiloft tot in de puntjes te verzorgen werken wij enkel met professionele en gespecialiseerde bedrijven. Wij voorzien u hiervoor met vakkundige catering, de mooiste decoratie en gastvrij personeel. Gedurende de organisatie van uw bruiloft houden wij veelvuldig contact met u. Hierdoor blijft u betrokken bij de organisatie van uw eigen bruiloft. Uw wensen worden in samenspraak met u vertaald naar een op maat gemaakt huwelijksconcept.

U en uw gasten maken ondertussen gebruik van de beste accommodaties volledig afgestemd op uw wensen en budget. Naar gelang de wens kan het bruidspaar na afloop genieten van een geheel verzorgde huwelijksreis. ByRocco zorgt ervoor dat u en uw gasten aan niets ontbreekt op de mooiste dag van uw leven.Contacteer ons