Home » Business

Business

Kinderen zijn onze toekomst. In je privéleven kan je een groot verschil maken in hun levens, maar als ondernemer kan je nog veel meer impact maken door een donatie!

Meld je aan als ByRocco Business Buddy

Als bedrijf ben je onlosmakelijk verbonden met kinderen. Je huidige werknemers zijn vaak ouder of verzorger en kinderen kunnen (indirect) betrokken zijn in jouw productieketen. Of de invloed nu positief of negatief is, de verwevenheid met kinderen is groter dan je soms denkt.

Geloof jij er ook in dat een kind kind moet kunnen zijn en wil je met jouw bedrijf een wereld van verschil maken in hun leven? Dan kan dit als ByRocco Business Buddy! Met een jaarlijkse bijdrage verbeter je de levens van kinderen op een concrete en resultaatgerichte manier. Zo draag je bij aan de bouw voor een basisschool voor 300 kinderen in Sierra Leone.

Doneren aan ByRocco Foundation is uiteraard een goede daad waarvoor je op verschillende manieren wordt beloond. o.a. door een glimlach van een kind. Wil jij weten hoeveel belastingvoordeel je hebt bij een schenking? Gebruik dan ons rekenmodel. Wil je meer informatie vraag dan onze presskit aan via info@byrocco.com

De volgende bedrijven gingen je al voor

Autoservice Eindje Op Weg

Als ondernemer wil ik graag bijdragen aan het bewustzijn dat ieder kind opgroeit in een wereld waarin fun of vrolijkheid mogen bestaan. We zijn daarom vereerd om als ByRocco Business Buddy mee te helpen aan een fijnere wereld voor iedereen.

MB-Online

ByRocco foundation houdt zich al jaren bezig met onderwijs voor alle kinderen. MB-Online mag zich trotse partner noemen van ByRocco Foundation en hen ondersteunen in hun online marketing projecten.

Zorg & Verbinding

Als Zorg & Verbinding staan wij voor gelijkwaardigheid, verbondenheid en het creëren van eerlijke kansen voor ieder individu. De projecten van ByRocco sluiten perfect aan bij onze kernwaarden, waarbij zij het mogelijk maken dat wij onze waarden mogen delen met degene die dit het meeste nodig hebben.

ANZ IT-Consultancy

‘Als Agile IT Consultancy bureau lever ik mijn diensten aan een grote groep organisaties, om hun te laten groeien in hun bedrijfsvoering. Naast dat ik dit met veel passie en liefde doe, vind ik het ook belangrijk om terug te geven aan de mensen om ons heen. Ik geloof in het principe: Als jij of je organisatie willen groeien, zorg dan dat de mensen om je heen meegroeien. #durftegeven’