evenementen

Evenementen

Als specialist op het gebied van Marokko hechten wij grote waarde aan het versterken en uitbreiden van ons portfolio. Een van onze pijlers binnen dit streven is het (helpen) organiseren van evenementen in en rondom Marrakech. Dit doen we op eigen initiatief, zoals het fashion-evenement Dutch Fashion Meets Marrakech, maar ook in samenwerking met eventuele partners.

Marrakech geldt met haar klimaat en veelzijdigheid als een ideale plek voor een magisch evenement. U kunt het zo gek niet bedenken, of het is te realiseren. ByRocco beschikt daarbij over een sterk en uiteenlopend netwerk aan specialisten, artiesten en locaties, waardoor alle mogelijke wensen binnen handbereik liggen. Vanaf de ontwikkelingsfase tot aan de uitvoering ervan, zijn onze cliënten verzekerd van een toegewijd team met een uitgebreid netwerk en uitstekende expertise om zo elk gewenst evenement tot in de details te kunnen verzorgen.

ByRocco portfolio:

Dutch Fashion Meets Marrakech

High fashion door de designers van morgen in een adembenemende setting; dat is waar Dutch Fashion Meets Marrakech (DFMM) allemaal om draait. Verschillende opkomende designers van Nederlandse bodem hebben tijdens twee uitverkochte edities prachtige creaties tentoongesteld aan zowel Nederlandse als lokale bezoekers. Tijdens DFMM werden verschillende Nederlandse en Marokkaanse experts uit de mode-industrie samengebracht om op een inspirerende locatie te netwerken en gevorderde designers naar een hoger niveau te brengen. Zo hebben de afgelopen edities al verschillende samenwerkingen tot vervolg gehad voor betrokkenen. Verder achten wij onze bijdrage aan de lokale economie van Marrakech ook van uiterst belang, gezien de betrokkenheid van verschillende lokale bedrijven en professionals.

DFMM 2012: In januari 2012 was de stad Marrakech het decor van de eerste editie van deze fashionshow. De concurrentie was moordend, maar uiteindelijk mocht Lydia Roos er met de eerste prijs vandoor gaan. Het duo BE Productions was uitstekend voor een tweede plaats en MNA Fashion als derde.

DFMM 2013: Op 9 februari 2013 deden twaalf ambitieuze modetalenten het magische Marrakech stralen met hun creaties tijdens de tweede editie van deze internationale fashionshow. Swinda van Dijk stak met kop en schouders boven de andere deelnemers en won glansrijk de eerste plaats. Kavita Bachasingh nam de tweede plaats mee naar huis en kort daarop volgde Widad Diouri.

IMFW 2015: International Marrakech Fashion Week Binnenkort meer informatie.Contacteer ons