incentives

Incentives

Het tonen van waardering aan personeel is essentieel voor een blijvend gezonde werksfeer met gemotiveerde en loyale werknemers. Een bijzondere manier om onderlinge banden te versterken is het schenken van een incentive reis naar een bijzonder land als Marokko.

ByRocco biedt hierin totaalpakketten aan om uw bedrijf en haar personeel een onvergetelijke ervaring op te laten doen in Marokko. Afhankelijk van uw specifieke wensen en doelen, stellen we een op maat gemaakte incentive reis samen. Hierbij werken wij nauw samen met gespecialiseerde partnerorganisaties om u de beste service op alle mogelijke vlakken te garanderen.

Of u een actief team hebt of een ontspannend programma wil volgen, u kunt bij ons terecht voor een breed scala aan locaties en activiteiten. Te denken valt aan raften, quadrijden, bergen beklimmen of het maken van ballonvluchten en het volgen van kaligrafie-, kook-, presentatie- of yogaworkshops.

De mogelijkheden om uw incentive gedenkwaardig te maken zijn eindeloos. Wat uw wensen ook mogen zijn, ons team staat klaar om de vele mogelijkheden met u te bespreken.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.Contacteer ons