Kasbah de Toubkal

In het hart van het nationale park van Toubkal, ligt een buitengewoon subliem toevluchtsoord van vrede en rust. Dit prachtige paleis is de belichaming van Marokkaanse authenticiteit, ontstaan uit de wens om het park en zijn dorpen toegankelijk te maken voor ieder die het waardeert. Dit ambitieuze streven is terug te voeren naar de restauratie. Met traditionele Berberse technieken hebben de inwoners van de omringende dorpen dit retraite nieuw leven ingeblazen. Elke kamer levert de modernste gemakken van vandaag de dag, maar het zijn de Berberse materialen, kunstwerken en gebruiksvoorwerpen die uw verblijf kleuren en kruiden. Deze onmiskenbaar rauwe luxe biedt een unieke dimensie aan uw vakantie in de bergen. 

Kasbah de Toubkal wordt omringd door een weidse ruimte, plantages, kliffen, een meer, watervallen, diepe ravijnen en is het vroegere zomerverblijf geweest van de feodale caïd (lokale baron). De idyllische tuin en ruime terrassen bieden een ongeëvenaarde uitzicht op de omliggende bergen. Hier vanuit kunt u diezelfde bergen intrekken onder begeleiding van een lokale bewoner. Vergeet niet een drankje te nuttigen bij de bewoners van de dorpen die u ongetwijfeld op uw pad zult treffen. 

Kasbah de Toubkal is niet zomaar een accommodatie; het is een alomvattende verlengstuk van de natuurlijke omgeving en gastvrijheid van het omwonende Berbervolk dat het hotel beheert.

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *