Gelegen in het hoge Atlasgebergte, ver van de bewoonde wereld.

Gelegen in het hoge Atlasgebergte, ver van de bewoonde wereld, onthult Kasbah Tamadot zich slechts aan een enkeling die het summum van ontspanning willen ervaren. Van het hartelijke personeel en talrijke activiteiten in en rondom de omgeving tot aan de luxe Berbertenten, buitengewoon smakelijke keuken en hemelse spabehandelingen; superlatieven schieten te kort bij het beschrijven van Kasbah Tamadot.

Uw privacy en rust genieten de hoogste prioriteit binnen dit paleis. Hoewel de 27 kamers, suites en tenten, op ruime afstand naast elkaar liggen, zult u onder geen beding kennis nemen van uw buren. Zowel de suites als de Berbertenten zijn uitgerust met de nieuwste gemakken als een complete multimedia center, mini-bar gevuld met topmerken en buitenlucht jacuzzi. Wie meer in contact wil zijn met de omgeving, doet zich goed aan te overnachten in één van de luxe doch traditionele Berbertenten.

Kasbah Tamadot is het wonderkind van duizendpoot Sir Richard Branson. Samen met alle personeelsleden heeft hij alles is tot in de puntjes ontworpen om u het beste te bieden op het gebied van luxe, gemak en omgeving.

Hoe kom je er?

Kasbah Tamadot is ongeveer een uur rijden vanuit Marrakech en ligt op 45 minuten afstand van het vliegveld. Uiteraard is het ook mogelijk om Kasbah Tamadot te bereiken via de helicopter.

Kasbah Tamadot is part of Virgin Limited Edition
Conde Nast Traveller UK – Gold List – 2012
African Hotel Awards – Best Small Hotel Morocco – 2011
African Hotel Awards – Best Small Hotel Africa – 2011
World Travel Awards – Morocco’s Leading Hotel – 2008
Condé Nast Traveller, Reader’s Travel Awards – No. 15 Best Overseas Leisure Hotel in Middle East, Africa & Indian Ocean – 2007
Travel and Leisure – The world’s greatest hotels, resorts, and spas – 2006

Check onderstaande link voor beschikbaarheid.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *