Home » MB-Online loopt de Sydney Marathon voor ByRocco

MB-Online loopt de Sydney Marathon voor ByRocco

Met heel veel trots en enthousiasme willen wij mededelen dat Mohamed van MB-Online gaat deelnemen aan de Sydney marathon op 18 september 2022, om geld in te zamelen voor een basisschool voor 300 kinderen in Sierra Leone.

Mohamed zal de Sydney marathon hardlopen samen met jeugdvriend Geoffrey Homma. Mohamed en Geoffrey hebben in 2014 ook een marathon samen gelopen. 8 jaar later zullen de twee fanatieke hardlopers hun krachten weer bundelen ten behoeve van het kunnen aanbieden – en verbeteren van basis onderwijs in een gebied waar dit verre van vanzelfsprekend is.

In samenwerking met ByRocco Foundation, is dit prachtig initiatief tot stand gekomen. Het geld dat we inzamelen is onder andere bedoeld voor het inkopen van educatie (zowel leerkrachten als materiaal).

Deze prachtige school is door de donateurs van ByRocco Foundation ingezameld en opgebouwd door de lokale bevolking. Zowel mannen als vrouwen hebben maandenlang bloed, zweet en tranen in de bouw gewerkt met het resultaat deze school. Het is dan ook prachtig om te zien hoe ver ze zijn gekomen.

MB-Online zag deze ultieme kans om een laatste zetje te geven, zodat de school straks een mooie start kan maken!

Wij, vanuit MB-Online, geloven er daarom ook in dat bijna alles mogelijk is als er wordt samengewerkt voor een hoger doel, namelijk de toekomst van 300 kinderen. Wij slaan daarom de handen ineen en hiervoor willen wij jou vragen om een gulle donatie.

Thank you from Sierra Leone

Fiscaal aantrekkelijk schenken met uw bedrijf?

Doneren aan ByRocco Foundation is uiteraard een goede daad waarvoor u op verschillende manieren wordt beloond. En dan niet alleen met een grote glimlach van ons én van de kinderen die u helpt.

Het steunen van ByRocco Foundation is fiscaal aantrekkelijk. “Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker”. U mag de giften van de winst aftrekken. Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van € 100.000. Voorwaarde is dat u de giften schriftelijk kunt bewijzen.

Wist u dat bedrijfskosten volledig aftrekbaar zijn? Denk daarbij aan het sponsoren van MB-Online tijdens zijn Marathon in Sydney voor de basisschool in Sierra Leone. Omdat ByRocco Foundation de officiële ANBI status heeft, kunt u gebruik maken van deze belastingaftrek. Namens MB-Online en ByRocco Foundation: dankjewel!

Onze Sydney marathon missie is geslaagd!

Met een gemiddelde looptijd van 05:25 min hebben MB-Online & Geoffrey Homma in 04:46:31 min een volledige marathon gelopen van in totaal 42,2 km.

Trots op dit resultaat! Trots op het eindbedrag van € 5.615,- dat zij hebben opgehaald voor de basisschool.

We willen iedereen bedanken die heeft gedoneerd. Mede dankzij jullie waren de heren zo gemotiveerd geraakt om aan deze uitzonderlijke marathon deel te nemen.

Update ByRocco Foundation School

Deze prachtige school is door de donateurs van ByRocco Foundation ingezameld en opgebouwd door de lokale bevolking. Zowel mannen als vrouwen hebben maandenlang bloed, zweet en tranen in de bouw gewerkt met het resultaat deze school. Het is dan ook prachtig om te zien hoe ver ze zijn gekomen.

Begin van de bouwwerkzaamheden ByRocco Foundation school
Begin van een prachtige toekomst. Waterput voor de werkzaamheden en dat alle kinderen toegang hebben tot schoondrinkwater.
Land klaar maken voor de bouw van de basisschool voor 300 kinderen

Toiletgebouw voor de ByRocco Foundation School

Start met de inrichting van de klaslokalen
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *