Home ยป Over ons

Over ons

De oprichting

ByRocco Foundation bestaat al sinds 20 januari 2016 en is vooral bekend onder jongeren en organisaties.  De Foundation heeft zijn bestaan te danken aan de huidige oprichters, Wafae & Fadua Mansuri. Vanuit hun eigen visie wilde zij iets ondernemen voor de kwetsbare, het resultaat is ByRocco Foundation. Samen met de hulp van de overige vrijwilligers zijn de fundamenten van ByRocco Foundation gelegd. 

De start van de stichting

ByRocco Foundation begon met het doel iets te willen betekenen voor de kwetsbare in Marokko. Project genaamd We Care For Atlas: Om die reden zijn we een samenwerking gestart met een weeshuis en opvangcentrum in Marrakech. Dit was het eerste project van ByRocco Foundation en met dit project hebben we een verschil gemaakt voor wel honderden kansarmen. We verzorgden ze van kleding, extra voedingsmiddelen, speelgoed, medicatie, zorg hulpmiddelen denk aan rolstoelen e.d. Ook gingen wij in het Hoge Atlasgebergte voedselpakketten uitdelen aan de kwetsbare in dit gebied.

ANBI: Algemeen Nut Beogende Instelling

ByRocco Foundation is door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI. Dit betekent dat ByRocco Foundation geen schenk- en/of erfbelasting hoeft te betalen over de ontvangen schenkingen en erfenissen. Bovendien zijn giften aan ByRocco Foundation aftrekbaar. Wil jij weten hoeveel? Gebruik dan de ByRocco Foundation rekenmodel.

RSIN: 85.59.87.558

Bestuur

Voorzitter: Wafae Mansuri

Penningmeester: Fadua Mansuri

ByRocco Foundation

IBAN: NL06 INGB 0007 16 86 97

BIC: INGB NL 2A

KVK: 65.11.88.47