Over ByRocco

ByRocco is in 2009 opgericht om specialistische reiskennis en producten aan te bieden over Marrakech aan geïnteresseerden. Waar Marrakech regelmatig door gerenommeerde bronnen als Tripadvisor en de NY Times, wordt aangeduid als een van de meest prachtige bestemmingen wereldwijd, staat het tevens bekend om haar verborgen mystiek. Oftewel, zonder de juiste achtergrond informatie over deze prachtige stad blijft uw bezoek wellicht beperkt tot een aangename vakantie in plaats van een onvergetelijke ervaring. Wij willen u op de hoogte brengen van alle (verborgen) parels.

ByRocco is ontstaan uit passie voor deze inspirerende stad. Ons doel is om deze passie over te brengen en te delen met onze volgers. Marokko heeft echter meer te bieden dan enkel Marrakech. Marokko heeft tal van andere steden die allen minstens even magisch zijn als Marrakech. Derhalve hebben we onze expertise uitgebreid met de volgende bestemmingen: Agadir, Essaouira, Ouarzazate, Zagora, Atlasgebergte, Merzouga en Ifran.

Wij, als team, zijn constant vergaand betrokken in onze adviezen richting onze volgers.

Laat u zich daarom snel inspireren op onze website voor een onvergetelijk reis naar Marokko. Indien u een meer persoonlijker advies op prijs stelt, staat ons team van experts voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.