Palais Namaskar een stukje hemel op aarde.

Verspreid over vijf hectare land en omringd door kabbelende watervallen en meren, is Palais Namaskar een stukje hemel op aarde. Alle 41 prachtige kamers in dit paleis beschikken over een exquisiete tuin, jacuzzi en een eventuele zwembad. De kamers kenmerken zich verder door een ruimtelijkheid en eenvoud die niet in de laatste plaats bewerkstelligd worden door het hoge plafond en strakke design. Dit bezorgt een ongekend prachtige symbiose van Moorse en Andalusische architectuur met Feng Shui elementen.

De serene omgeving is een ideale motivatie om aan uw gezondheid te denken. Professionele fitness instructeurs staan klaar voor u om een op maat gemaakte programma samen te stellen waarbij ontspanning in de luxe kuuroord vaste prik is.

Sinds de opening in april 2012 heeft Palais Namaskar de eer gehad om elf prestigieuze prijzen in ontvangst te nemen, met als meest recente ‘Best New Luxury Hotel’ tijdens de Worlds Luxury Hotel Awards. Palais Namaskar is meer dan een hotel, het is een bestemming op zich.

Rust, verfijning en tranquiliteit; alles bij Palais Namaskar staat in teken van het in alle vrede zich kunnen ontkoppelen van de wereld.

Palais Namaskar is een onderdeel van Oetker Hotel Collectie. Genesteld tussen het Marokkaanse Atlasgebergte en Djebilet heuvels, is Palais Namaskar slechts dertig minuten verwijderd van Marrakech Menara vliegveld.

Check onderstaande link voor beschikbaarheid.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *