Sofitel Agadir Thallasa Sea & Spa

Deze nieuwste toevoeging aan de toonaangevende Sofitel-keten zult u altijd blijven herinneren als de plek waar u als herboren van terugkwam. Waar andere accommodaties een spa gedeelte bieden ter ontspanning, is dit juweeltje aan de kust meer een spa met een accommodatiegedeelte.

De vele welzijn- en schoonheidsmogelijkheden nodigen u uit om op dagelijkse basis de salon of hamam te bezoeken. Met name de internationaal gerenommeerde Thalassotherapie, waarbij het gebruik van zeewater, zee-producten en kustklimaat centraal staan, is erg aan te raden voor een ultiem weldadige ervaring. Aan het schitterende privéstrand en drie (thermische) zwembaden kunt u languit luieren op een ligbed en een drankje doen onder de zon. Ontspanning door inspanning, ook daaraan is gedacht. In het fitness centrum heeft u alle mogelijkheden om uw verblijf te intensiveren.

Het resort telt 173 kamers, waaronder 44 suites en drie restaurants met een gevarieerd Marokkaans, Frans en fusion menu. De strakke egale design van de kamers is volledig in lijn met de filosofie van onverstoorbare ontspanning van deze plek. Subtiliteit en minimalisme staan daarbij hoog in vaandel.

Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa is een prachtig kuuroord aan de zee dat eer doet aan de eeuwenoude Arabische cultuur van welzijn en ontspanning gecombineerd met de zuiverheid van de natuur.

Check onderstaande link voor beschikbaarheid

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *