Widiane Suites & Spa

Gesitueerd in het Atlasgebergte, is de vijfsteren Widiane Suite & Spa de ideale locatie om hier vanuit de omringende bergen, het natuurpark en de Ouzzoud watervallen te ontdekken. Of u met de auto, bus of helikopter aankomt, de magie van de ambiance treedt a in werking tijdens uw reis er naartoe. Een overloopzwembad, panoramische jacuzzi en een wellnesscentrum dragen aan bij die beleving.

Vanaf het moment dat u de gordijnen open gooit, worden uw netvliezen grootst getrakteerd op het uitzicht van azuurblauwe meren, de groene natuur en de karakteristieke bergen. De kamers zijn ingericht in een op de Thaise cultuur geïnspireerde stijl en zijn uitgerust met Wifi en een flatscreen-tv met satellietzenders.

Laat u meevoeren door de Thaise behandelingen en massages, voordat u de hamam, jacuzzi, sauna of het fitnessgedeelte betreedt. En geniet met volle teugen van de restaurants, waar Aziatische, Marokkaanse en westerse gerechten elkaar ontmoeten. Dit resort is de belichaming van de rust die al eeuwenlang over dit gebied hangt.

Check onderstaande link voor beschikbaarheid

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *