Home » Wij zoeken vrijwilligers.

Wij zoeken vrijwilligers.

Altijd al iets voor jouw medemens willen betekenen? ByRocco Foundation heeft vrijwilligers werk op diverse niveaus en voor uiteenlopende werkzaamheden, hierbij is jouw hulp hard nodig! Want zonder de inzet van haar vrijwilligers kan ByRocco Foundation niet slagen in haar doelen!

Het aanbod vrijwilligerswerk varieert enorm. Of je nou wekelijks of jaarlijks beschikbaar bent, er is altijd wat te doen! Je doet hierbij verschillende unieke ervaringen op en werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling!

Ben je al langer vrijwilliger van ons? Wij kunnen je dan als blijk van waardering een ByRocco Foundation getuigschrift of aanbeveling geven. Bekijk ons aanbod hieronder:

Wekelijks inzetbaar als vrijwilliger?

Word Projectvolunteer!

Zelfstandig, stressbestendig, ambitieus, creatief en resultaatgericht. Kun jij jezelf hierin terugvinden? Dan zoeken wij jou! Jaarlijks organiseren wij evenementen en projecten. Hierbij stellen wij projectteams op die onder begeleiding van projectcoördinatoren het gehele proces uitvoeren.  Ben jij enorm organisatorisch ingesteld? Of heb jij een groot netwerk en ben jij een kei in fondsenwerving? Meld je dan snel aan als Projectvolunteer!

Maandelijks inzetbaar als vrijwilliger?

Word Flyervolunteer!

Heb jij een vlotte babbel? Ben jij niet bang om op mensen af te stappen? Lijkt het jou leuk om vanuit jouw eigen woonplaats iets te betekenen voor de behoeftigen wereldwijd? Versterk dan ons flyerteam!

Hoewel we al in 2021 leven en vrijwel alles digitaal gaat, is flyeren nog steeds van essentieel belang! Door te flyeren voor evenementen en/of projecten in jouw omgeving help jij ons offline een groter bereik te creëren. Ben jij bereid een uur of twee van jouw maand te doneren? Meld je dan snel aan als Flyervolunteer!

Op afstand iets te willen betekenen als vrijwilliger?

Word Virtual volunteer!

Wil jij op afstand iets beteken. Dat kan! Door o.a. actief onze social media posts te delen, blogs te schrijven over onze projecten, livestreams te delen en e-mails door te mailen binnen jouw familie- en vriendennetwerk!

Help jij graag de behoeftigen vanuit huis door middel van een aantal simpele klikken? Meld je dan snel aan als virtual volunteer!

Interesse?

Wil je met een gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan een betere toekomst voor minderbedeelden? Mail je CV en motivatiebrief naar info@byrocco.com en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

ByRocco zoekt vrijwilligers
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *