Yes! We hebben de ANBI-status

Yes! We hebben de ANBI-status toegekend gekregen van de belastingdienst. Met die status zijn we officieel een Algemeen Nut Beogende Instelling die zich inzet voor het algemeen belang. We zijn trots op dit ‘keurmerk’ en zullen ons in de toekomst nog meer inzetten voor minderbedeelden.

Doneren aan ByRocco Foundation is uiteraard een goede daad waarvoor je op verschillende manieren wordt beloond. o.a. door een glimlach.

Maar je donaties aan ByRocco Foundation kun je ook bij de aangifte van je inkomstenbelasting aftrekken van de kosten die je hebt gemaakt: je kunt namelijk gebruikmaken van de giftenaftrek. Wil jij weten hoeveel? Gebruik dan nu ons rekenmodel 

Dit kan omdat ByRocco een stichting is met een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). De Belastingdienst stelt voorwaarden aan stichtingen met zo’n ANBI-status. Zo moet de stichting minimaal 90% van haar inzet richten op het algemeen belang, mag er geen winst gemaakt worden en moet een stichting voldoen aan de eisen van integriteit. Bij ByRocco Foundation kunnen wij met trots zeggen dat dit bij ons 100% is.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *