Home » ByRocco in de Media

ByRocco in de Media

BUURHELD

Anonieme tipgever, Dankjewel voor het opgeven. Samen maken wij de wereld een stukje mooier.

GENOMINEERD COMMUNITY IMPACT

Iets willen betekenen voor mensen die het nodig hebben komt vanuit ons hart. Ondanks dat wij geen tegenprestatie verwachten en met liefde en plezier onze werkzaamheden uitvoeren eert het ons om te horen dat wij genomineerd zijn voor de community top 040 lijst.

Als geboren en getogen Eindhovenaren zijn wij blij dat wij opvallen. Hiermee hopen wij ons bereik te vergroten om sneller onze doelen te bereiken en meer mensen in nood te kunnen ondersteunen. Samen maken wij het verschil.

Wij danken de redactie voor deze prachtige nominatie en zijn trots dat wij in het rijtje staan naast de andere kanjers die genomineerd zijn.

Lees hieronder waarom Wafae & Fadua in de rubriek COMMUNITY IMPACT staan.

ROOSENDAAL – De 36-jarige Mehmed Razzouki uit Kroeven gaat een avontuur niet uit de weg. Drie weken lang gaat hij door alle 12 provinciën fietsen inclusief de vijf Waddeneilanden. Volgens Mehmed is dit nog niet eerder gedaan. Maar dit is niet waarom hij zo’n 1100 km gaat fietsen. Hij zamelt namelijk geld in voor een basisschool in Sierra Leone om 300 kinderen een nieuwe school te kunnen geven.

Alle onkosten van Mehmed worden door ByRocco Foundation betaald.

ByRocco Foundation bestaat al sinds 20 januari 2016 en geniet vooral bekendheid onder jongeren en organisaties.  De Foundation heeft zijn bestaan te danken aan de huidige oprichters, Wafae & Fadua Mansuri. Vanuit hun eigen visie wilde zij iets ondernemen voor de kwetsbare mensen, het resultaat is ByRocco Foundation.  In Start met Fernando vertelde Wafae hier meer over. Luister hier naar een prachtige radio uitzending.