Home » MB-Online loopt de Ronde Venen Marathon voor ByRocco

MB-Online loopt de Ronde Venen Marathon voor ByRocco

Met heel veel trots en enthousiasme willen wij mededelen dat Mohamed van MB-Online gaat deelnemen aan de Ronde Venen Marathon op 19 november 2023, om geld in te zamelen voor een basisschool voor 300 kinderen in Sierra Leone.

Mohamed zal de Ronde Venen marathon hardlopen ten behoeve van het kunnen aanbieden – en verbeteren van basis onderwijs in een gebied waar dit verre van vanzelfsprekend is.

In samenwerking met ByRocco Foundation, is dit prachtig initiatief tot stand gekomen. Het geld dat we inzamelen is onder andere bedoeld voor het inkopen van schooluniformen, schoolmaterialen en warme maaltijden tussen de midddag.

Deze prachtige school is door de donateurs van ByRocco Foundation ingezameld en opgebouwd door de lokale bevolking. Zowel mannen als vrouwen hebben maandenlang bloed, zweet en tranen in de bouw gewerkt met het resultaat deze school. Het is dan ook prachtig om te zien hoe ver ze zijn gekomen.

Wij, vanuit MB-Online, geloven er daarom ook in dat bijna alles mogelijk is als er wordt samengewerkt voor een hoger doel, namelijk de toekomst van 300 kinderen. Wij slaan daarom de handen ineen en hiervoor willen wij jou vragen om een gulle donatie.

Fiscaal aantrekkelijk schenken met uw bedrijf?

Doneren aan ByRocco Foundation is uiteraard een goede daad waarvoor u op verschillende manieren wordt beloond. En dan niet alleen met een grote glimlach van ons én van de kinderen die u helpt.

Het steunen van ByRocco Foundation is fiscaal aantrekkelijk. “Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker”. U mag de giften van de winst aftrekken. Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van € 100.000. Voorwaarde is dat u de giften schriftelijk kunt bewijzen.

Wist u dat bedrijfskosten volledig aftrekbaar zijn? Denk daarbij aan het sponsoren van MB-Online tijdens zijn Marathon voor de basisschool in Sierra Leone. Omdat ByRocco Foundation de officiële ANBI status heeft, kunt u gebruik maken van deze belastingaftrek. Namens MB-Online en ByRocco Foundation: dankjewel.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *